New Zealand Crypto Exchange Dasset tilføjer support til Bitcoin SV

Dasset, en digital aktivudveksling baseret i New Zealand, tilføjede for nylig understøttelse af Bitcoin SV. Mønten vil nu være tilgængelig i to handelspar – BSV / BTC og BSV / NZD.

Voksende interesse for Bitcoin SV

Dasset besluttede at tilføje Bitcoin SV til sin platform på grund af den voksende interesse for kryptovalutaen. Det har introduceret en fiat og et kryptopar til mønten. Bitcoin SV eller Bitcoin Satoshi Vision hævder at være den „originale Bitcoin“, der forbliver tro mod koncepten og ideerne fra Satoshi Nakamoto, den berømte grundlægger af Bitcoin Era. Cryptocurrency er en gaffel af en gaffel og blev født, da Bitcoin Cash-blockchain gennemgik en hård gaffel i 2018.

New Zealand Crypto Exchange Dasset tilføjer support til Bitcoin SV

Bitcoin SV sigter mod at give brugerne skalerbarhed og stabilitet. Projektet hævder på sit websted, at det er designet til at give et klart valg til minearbejdere og hjælpe virksomheder med at opbygge websteder og applikationer på blockchain på en pålidelig måde.

Hjælp med Bitcoin SV at nå ud til flere brugere

Jimmy Nguyen, den grundlæggende præsident for Bitcoin Association kommenterede Dassets tilføjelse og sagde, at det er vigtigt at ombord nye brugere med en hurtig og enkel proces, hvis Bitcoin SVs vækst skal fortsætte. Han tilføjede, ”Med introduktionen af ​​en ny fiat-rampe til at købe og sælge BSV på Dasset blev denne proces bare lettere for folk i hele New Zealand og Australien, der nu har en anden velrenommeret, lovligt registreret tjenesteudbyder at bruge som en indbygget mulighed i Bitcoin SV-økosystemet. ”

Dasset er en digital aktivudveksling grundlagt i 2017 og leverer detailhandel, institutionelle og professionelle handelstjenester til publikum i Australien og New Zealand. Det er registreret som en finansiel tjenesteudbyder i New Zealand. Det er dog ikke reguleret af Financial Markets Authority (FMA) på grund af mangel på specifik kryptolovgivning i landet.

Stephen Macaskill, administrerende direktør for Dasset sagde, at kryptoindustrien er en idékamp. Notering af Bitcoin SV hjælper deres kunder med at opdage og beslutte, hvilket kryptoaktiv der skal tjene deres behov bedst.