Keith McCullough solgte alle sine Bitcoin

Keith McCullough, administrerende direktør i Hedgeye, sa at dagens kryptovalutamarked bestemte seg for å selge alle Bitcoins det eier. Avgjørelsen kom fra hans analyse av hvordan markedet er i en nedgangsperiode.

6. oktober lagde administrerende direktør i Hedgeye, et risikostyringsfirma, et innlegg på Twitter der han bekreftet salget.

Noen dager senere fulgte McCullough sin Tweet, hvor han uttalte at han forsvarte sin beslutning om salget siden Bitcoin Pro ifølge hans analyse må overstige den gjennomsnittlige salgsprisen. For dette vil Bitcoin måtte overstige $ 11K

Prisstigning i Bitcoin: Påvirket Trumps utvinning fra COVID det?

Prediksjon av Bitcoin – BTC / USD berører $ 11 500 når okser stirrer på $ 12 000 klippe neste

Han forklarte også hva han gjorde i et innlegg på Hedgeyes offisielle nettside. Her bekrefter han at han ikke tok sin beslutning personlig, men ønsket å maksimere avkastningen på investert kapital. McCullough antydet at det er en økende sannsynlighet for fjerde kvartal av # Quad4. Keith McCullough mener det er en oppbremsing i inflasjonen og monetær vekst.

Konsernsjefen spår i andre uttalelser at en styrkende dollar denne uken kan reversere Bitcoins verdi. Spesielt steg Bitcoin over denne helgen til $ 11 300

Hans 190 tusen følgere fikk den sjokkerende nyheten på Twitter. Hedgeye Risk Management tilbyr sine kunder det beste verktøyet for risikostyring.

Hedgeye gir rådgivningstjenester for selskaper med mer enn $ 1 billion i eiendeler. Dette selskapet tilbyr økonomisk rådgivning og innhold på YouTube-kanalen „Hedgeye TV.“ Keith McCullough tilbyr økonomiske råd om denne kanalen, blant annet til sine 42 000 følgere.

I en Youtube-video sa konsernsjefen at Bitcoin så bullish ut. Han sa også at det var omvendt korrelert, i økende hastighet, med den amerikanske dollarindeksen.

Keith McCullough snakket formelt om Bitcoin i desember 2017. Det året berørte Bitcoin $ 20K. Siden den gang har McCullough snakket om valutaen.